Salcice viciSlider

Salcice vici, sallam karakteristik i yni.

Tepër i shijshëm, konsumohet i ngrohtë

Kremvice specialeSlider

Kremvice speciale, të shijshme në cdo tryezë.

proshute e pjekur

Proshuta EHW, nje produkt lehtesisht i tretshem,

me proteina mishi të cilësisë së lartë,

minerale e vitamina.

suxhuk

Suxhuk EHW, shije e parezistueshme

në tryezat tuaja.

turist

Turist, nje sallam tradicional shqiptar!

Produktet Tona

Parizier

Një sallam tashmë tradicional shumë i preferuar për fëmijët, por po aq edhe për të rriturit.

Më shumë

Proshutë pule

Proshutë me mishe pule.Prodhohet vetëm me mishin e bardhë të gjoksit të pulës. Është një produkt me

Më shumë

Proshutë kofshe

Proshutë me mishe pule.Prodhohet vetëm me mishin e bardhë të gjoksit të pulës. Është një produkt me

Më shumë

Turist i pjekur

Sallam i pjekur, i staxhionuar, pjesë e traditës më të mirë shqiptare. I afetuar me pak zarzavate

Më shumë

Fabrika EHW

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search