Milano


 

 

Janë sallame të traditës italiane dhe gjermane të cilët staxhionohen pas pjekjes.
Mund të konsumohen të ftohtë në nje pjatë antipaste por shija e tyre delikate spikat më mirë kur piqen lehtë në zgarë.

Milano

Përbërësit: Mish derri i zgjedhur, kripë dhe aroma karakteristike të sallamit Milano,
antioksidues, konservues.

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search