Sallame të Pjekura

 

 Turist

Sallam i pjekur, i staxhionuar, pjesë e traditës më të mirë shqiptare. I afetuar me pak zarzavate, përbën një pjatë karakteristike antipaste të ftohtë. Akoma më i shijshëm, është i

Më shumë

milano

 

 Milano

Janë sallame të traditës italiane dhe gjermane të cilët staxhionohen pas pjekjes.Mund të konsumohen të ftohtë në nje pjatë antipaste por shija e tyre delikate spikat më mirë kur piqen

Më shumë
Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search