Produktet e zgjedhura

Shih recetat më të mira të bëra për ju!

Shiko të gjitha recetat

Historia jonë

Kompania EHW operon që nga viti 1992 në sektorin e përpunimit të mishit dhe prodhimeve te sallameve e proshutave. Gjatë këtyre viteve është afirmuar si prodhuesi më i madh dhe më i rëndësishëm në tregun shqiptar. Në bazë të suksesit të EHW qëndron zgjedhja e mishit që përpunon, një pjesë e të cilit sigurohet nga fermerët vendas dhe pjesa tjetër nga firmat më të njohura të industrisë së mishit në Europë, nga vende si Italia, Gjermania apo Hungaria.

Lexo më shumë