Karriera

Kandidaturën e Lirë

Klikoni në link-un më poshtë për të plotësuar formularin e aplikimit dhe për të ngarkuar CV-në tuaj në database.

Page 1 of 6

Rreth jush

Si do të dëshironit të kontaktoheni?

Informacione shtesë

Preliminary questions

Ngarkoni CV tuaj

Mundshme extensions file: DOC, RTF, PDF, TXT, XLS, DOCX, XLSX. Madhësia maksimale e file: 6 MB.

Mundshme extensions file: DOC, RTF, PDF, TXT, XLS, DOCX, XLSX. Madhësia maksimale e file: 6 MB.

Provide the link here. EG: http://www.qafshtama.com