Kërnacka Home -> Produktet -> Të Ngrira -> Kërnacka

Kërnacka

Recetë karakteristike e zonës së Korçës me mish derri dhe viçi. Përbejnë vaktin më tradicional Shqiptar. Shoqërojini me në birrë të ftohtë dhe domate të freskëta

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes

Shërbehen të pjekura në skare ose tigan.

Shih kombinimet

Kërnacka

Kombinimet

Shkon shumë mirë me perime në zgare dhe djathë feta.

  • DJATHË FETA
  • PERIME

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Selected Pork, natural salt and spices ,stabilizers, antioxidants, preservatives.