Qofte Home -> Produktet -> Të Ngrira -> Qofte

Qofte

Qoftet tona me mish derri janë hartuar me kujdes nga teknikët tanë. Përbejnë vaktin më tradicional shqiptar. Shoqerojini me nje birrë te ftohtë dhe domate të freskëta.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes:


Shih kombinimet

Kombinimet

  • SALLATË GREKE
  • BIRRË

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues

Qofte Viçi

Qoftet tona me mish viçi janë hartuar me kujdes nga teknikët tanë. Përbejnë vaktin më tradicional shqiptar. Shoqërojini me një birrë të ftohtë dhe domate të freskëta.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes:


Shih kombinimet

Kombinimet

  • SALLATË GREKE
  • BIRRË

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish viçi i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.