Kotoleta Home -> Produktet -> Të Ngrira -> Kotoleta

Kotoleta

Është një recetë Italiane e bërë me fileto pule e cila mbështillet me galetë dhe kalon në proçesin e skuqjes.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes

Shërbehen më së miri pasi piqen lehtë në tigan.

Shih kombinimet

KOTOLETA

Kombinimet

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Fileto pule, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, preservativë.