Bratwurst Home -> Produktet -> Würstels -> Bratwurst

Bratwurst

Produkt i traditës gjermane, prodhohet me mishin e zgjedhur të shpatullës së derrit dhe me dhjamin e pançetës së derrit të grirë ashpër. Një produkt që rrjedh nga tradita gjermane, bratwurst-i karakterizohet nga një diametër më i gjërë se wurstel-at e tjerë duke e bërë një pjesë të rëndësishme të çdo vakti. Leshon një lëng dhe aromë të këndshme kur piqet në zgarë. I shton karakter çdo vakti që shoqëron.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes:


Piqet lehtë në zgarë ose tigan me temperaturë të ulët derisa të bëhet pak rozë.

Shih kombinimet

Kombinimet

  • PATATE
  • MUSTARDË
  • BIRRË

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.

Bratwurst Vienez

Produkt i traditës gjermane, prodhohet me mishin e zgjedhur të shpatullës së derrit dhe me dhjamin e pançetës së derrit të grirë ashpër. Nuk ka aromë më karakteristike verore se ajo e një Bratwursti vienez që piqet në zgarë. Provojeni të pjekur në grilë për të rikujtuar një shije autentike europiane në çdo sezon.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes:


Piqet lehtë ne grilë, zgarë ose tigan me temperaturë të ulët.

Shih kombinimet

Kombinimet

  • PERIME
  • QEPË
  • BIRRË

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri i zgjedhur , stabilizues i kripës natyrore dhe erëzave, antioksidantë, ruajtës