Frankfurter Home -> Produktet -> Würstels -> Frankfurter

Frankfurter

Frankfurteri i derrit ofron një aromë karakteristike dhe të pasur. Një vakt i dytë ideal për të bërë të gjithë të lumtur.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes:


Perfekt kur piqet lehtë ne grilë apo tigan.

Shih kombinimet

Kombinimet

  • Hotdog
  • Vezë
  • Sallatë
  • Djath

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri dhe viçi i përzgjedhur, kripë dhe erëza natyrore, stabilizues, antioksidantë, konservues.

Frankfurter Viçi

Një variacion i Frankfurterit, akoma me delikat bërë nga pjesët më të mira të viçit- i butë në strukturë dhe shije.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes:


Perfekt kur piqet lehtë ne grilë apo tigan.

Shih kombinimet

Kombinimet

  • HOTDOG
  • VEZË
  • SALLATË
  • DJATH

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Pjesë të zgjedhura të viçit, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.