Kremviçe Home -> Produktet -> Würstels -> Kremviçe

Kremviçe

Kremviçja jonë bëhet me mish të freskët të grirë hollë, gjë që e bën jashtëzakonisht të butë në kafshim. Ka ka një aromë karakteristike kremvice pjesërisht për shkak të prezencës së një bime të quajtur Crema në recetë.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes:


Piqet lehtë ne zgarë ose tigan.

Shih kombinimet

Kombinimet

  • HOT DOG

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri dhe viçi i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.

Kremviçe Speciale

Ky variacion i veçantë i kremviçes ruan aromën origjinale, edhe pse është pak më e thatë për shkak të periudhës së saj më të gjatë të staxhonimit, gjë që lëshon një shije goditëse e të këndshme kur gatuhet.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes:


Piqet lehtë në zgarë ose tigan.

Shih kombinimet

Kombinimet

  • DJATHË
  • SALLATË

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri dhe viçi i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.

Kremviçe e tymosur

Nje variacion i recetës sonë origjinale të kremvices, me aromë të tymosur e cila e ëmbëlson paksa shijen e këtij Würstel-i.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes:


Piqet lehtë në zgarë ose tigan.

Shih kombinimet

Kombinimet

  • SANDUIÇ
  • DJATHË

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri dhe viçi i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.

Kremviçe Pule

Një alternativë me më pak kalori për ata që preferojnë pulën në dietën e tyre. Pak më e butë dhe e ëmbël në shije.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes:


Piqet lehtë në zgarë ose tigan.

Shih kombinimet

Kombinimet

  • PERIME
  • SALLATË
  • HOTDOG
  • KETCHUP, MUSTARDË

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Pule, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.