Salçiçe Home -> Produktet -> Würstels -> Salçiçe

Salçiçe

Salçiçja jonë karakteristike e bërë nga receta jonë origjinale, e ëmbel dhe e balancuar në shije. Struktura e saj e butë e bën të parezistueshme që në kafshatën e parë. Pjatat e panumërta qe mund të shoqeroje per nje shtesë proteinike plot shije, do ta bëjnë nje produkt të domosdoshem për listën e blerjeve për familjen.

Metoda e përgatitjes


E përshtatshme për tu pjekur lehtë ne tigan, ne grilë, ose për zierje në ujë jo shumë të nxehtë. Në cdo rast këshillohet të konsumohet e ngrohtë.

Shih kombinimet

Kombinimet

Është shumë e shijshme brenda një sanduiçi me majonezë ose mustardë. Përbën një vakt të plotë nëse shoqërohet me perime apo djathë.

 • BAGUETTE (BUKË FRANCEZE)
 • MAJONEZË DHE MUSTARDË
 • PERIME
 • DJATHË

Produkte të ngjajshme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri dhe viçi i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.

Salcice Speciale

Një variacion i recetës sonë origjinale , pak me e trashe dhe bollshme në pamje, e bërë nga pjesët më të zgjedhura dhe cilësore të mishit të derrit. Ka një shiie të spikatur dhe aroma e saj e ëmbël ndihet porsa gatuhet pak.

Metoda e përgatitjes dhe Shërbimit:


Serviret mbasi të jetë pjekur lehtë në tigan.

Shih kombinimet

Kombinimet

Është shumë e shijshme brenda një sanduiçi me majonezë ose mustardë. Përbën një vakt të plotë nëse shoqërohet me perime apo djathë.

 • BAGUETTE (BUKË FRANCEZE)
 • MAJONEZË DHE MUSTARDË
 • PERIME
 • DJATHË

Produkte të ngjajshme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri dhe viçi i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.

Salçiçe Gjermane me Djathë

Prodhuar sipas recetës gjermane, kjo salçiçe është e mbushur me djathë, i cili shkrihet gjatë pjekjes dhe e kompleton shijen e këtij sallami.

Metoda e përgatitjes


Piqet lehte në tigan ose nê zgarë.

Shih kombinimet

Kombinimet

Është shumë e shijshme brenda një sanduiçi me majonezë ose mustardë. Përbën një vakt të plotë nëse shoqërohet me perime apo djathë.

 • BAGUETTE (BUKË FRANCEZE)
 • MAJONEZË DHE MUSTARDË
 • PERIME
 • DJATHË

Produkte të ngjajshme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri i zgjedhur, djathë pice, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.

Salcice Vici

Prodhuar nga pjesët më të mira të mishit viçit. Pak më e butë në strukturë dhe kafshim se sallamet e bëra nga mishi i derrit. Delikate në shije. Plotëson një vakt të balancuar e të pasur me proteina.

Metoda e përgatitjes dhe Servirjes


Piqet lehtë në zgarë ose tigan.

Shih kombinimet

Kombinimet

Është shumë e shijshme brenda një sanduiçi me majonezë ose mustardë. Përbën një vakt të plotë nëse shoqërohet me perime apo djathë.

 • BAGUETTE (BUKË FRANCEZE)
 • MAJONEZË DHE MUSTARDË
 • PERIME
 • DJATHË

Produkte të ngjajshme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish viçi i zgjedhur , kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.