Tirana Home -> Produktet -> Sallame -> Tirana

Tirana

Është një sallam veçanërisht i preferuar nga fëmijët, por i parezistueshëm dhe për të rriturit. Prodhohet duke kombinuar mishin e derrit me atë të viçit duke krijuar kështu një shije unike.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes

Konsumohet e ftohtë prerë në feta të holla.

Shih kombinimet

Tirana

Kombinimet

Disa feta parizieri i japin vlerë një pjate antipaste. Parizieri është edhe më i shijshëm në një sanduiç të ngrohtë por jo vetëm. Provoni ta përdorni në pica, për ti dhënë më shumë aromë dhe shije gatimit tuaj.

  • ANTIPASTO
  • SANDUIÇ
  • PICA

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri i zgjedhur, kripë dhe erëza, stabilizues, antioksidues, konservues.