Parizer Home -> Produktet -> Sallame -> Parizer

Parizer

Një sallam tashmë tradicional , veçanërisht i preferuar nga fëmijët, por i parezistueshëm dhe për të rriturit. Prodhohet duke kombinuar mishin e viçit me atë të derrit duke krijuar kështu një shije unike.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes

Serviret i ftohtë i prerë në feta të holla. Shija dhe aroma ndjehen më shumë nëse është i pjekur lehtë në zgarë.

 

Shih kombinimet

Parizer

Kombinimet

Disa feta parizieri i japin vlerë një pjate antipaste. Parizieri është edhe më i shijshëm në një sanduiç të ngrohtë por jo vetëm. Provoni ta përdorni në pica, për ti dhënë më shumë aromë dhe shije gatimit tuaj.

  • ANTIPASTO
  • SANDUIÇ
  • PICA

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri dhe viçi i zgjedhur , kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.