Sallam-Proshutë Home -> Produktet -> Sallame -> Sallam-Proshutë

Sallam-Proshutë

Në prodhimin e sallamit proshutë, përdoret vetëm mish i butë derri, i cilësisë së lartë. Unik dhe me më pak yndyrë se sallamet tradicionale, për shkak te pjesëve të proshutës të përfshira në prodhimin e tij. Proshuta është mbartësi kryesor i aromës në këtë produkt, dhe e bën këtë kombinim një alternativë dietike per këdo që i pëlqen shijet e të dy llojeve të produkteve të mishit.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes:

Konsumohet i ftohtë prerë në feta të holla.

Shih kombinimet

Sallam-Proshutë

Kombinimet

  • ANTIPASA
  • SANDUIÇ
  • VERË

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri dhe viçi i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.