Koh Viçi Home -> Produktet -> Sallame të Pjekura -> Koh Viçi

Koh Viçi

Një sallam karakteristik bëhet bërë vetëm nga pjesë të zgjedhura të mishit të viçit.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes:

Konsumohet i ftohtë, prerë në feta të holla, por shija dhe aroma e vërtetë e këtij sallami ndihet vetëm po të piqet lehtë.

Shih kombinimet

Kombinimet

Shkon mirë me perime, ose brënda një sanduiçi me mustardë dhe
majonezë.

  • PERIME
  • SANDUIÇ

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish viçi i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.