Turist Home -> Produktet -> Sallame të Pjekura -> Turist

Turist

Sallam i pjekur, i shijshëm, pjesë e traditës shqiptare. Aromat karakteristike e bëjnë atë unik dhe e dallojnë nga cdo sallam tjetër në gamën tonë.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes

Mund të shërbehet i ftohtë, por shijen e tij të vërtetë mund ta kuptoni të pjekur në zgarë ose tigan.

Shih kombinimet

Turist

Kombinimet

Formon një pjate karakteristike kur shoqërohet me perime, djathë feta dhe ullinj. Edhe më i shijshëm kur shërbehet në sanduiçe të pjekur ose kur pritet me kubikë dhe i shtohet salcave dhe recetave tradicionale si speca te mbushur.

  • ANTIPASTO
  • PERIME
  • DJATHË
  • ULLINJ
  • SANDUIÇ

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri dhe viçi i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.