Llukanik Home -> Produktet -> Sallame të Pjekura -> Llukanik

Llukanik

Sallam karakteristik i zonës së Korçës dhe disa vëndeve të Ballkanit. I bërë me erëza natyrale si rigoni dhe hudhra të cilat i japin një shije rurale unike.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes

Mund të shërbehet i ftohtë prerë me feta të holla si pjesë e një pjate antipaste por shijen e tij të vërtetë, dhe aromën karakteristike do ta provoni kur piqet lehtë në zgarë.

Shih kombinimet

Llukanik

Kombinimet

Shkon mirë me domate, speca jeshil dhe djathë feta.

  • SPECA JESHIL
  • DJATH FETA
  • DOMATE

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri dhe viçi i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.