Milano Home -> Produktet -> Sallame të Pjekura -> Milano

Milano

Sallam frymëzuar nga traditat italiane dhe gjermane me metodën e staxhonimit pas pjekjes. Përgatitet me mish derri të freskët dhe një miks erëzash natyrale, pastaj piqet në furrat e EHW. I butë dhe i pasur me aroma.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes

Mund të konsumohet i ftohtë prerë në feta të holla në antipasta, por shija delikate spikatet më mirë kur piqet lehtē.

Shih kombinimet

MILANO

Kombinimet

Mund ti shtohet nje sanduiçi, antipaste, ose mund të jetë një shtesë interesante mbi pica.

  • ANTIPASTO
  • SANDUIÇ
  • PICA

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri dhe viçi i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.