Napoli Pikant Home -> Produktet -> Sallame të Pjekura -> Napoli Pikant

Napoli Pikant

Një sallam aomatik dhe plot shije për ata që preferojnë diçka pak pikante në pjatën e tyre.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes

Aroma dhe shija ndihen më së miri nëse piqet lehtë.

Shih kombinimet

Napoli Pikant

Kombinimet

Mund të përdoret në receta orizi, një përbërës qe mund t’u shtohet salcave të makaronave për një aromë dhe shije pak më të fortë e të spikatur.

  • RICE
  • PASTA

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri dhe viçi i përzgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.