Proshutë e Pjekur Premium Home -> Produktet -> Proshuta & Arrosto -> Proshutë e Pjekur Premium

Proshutë e Pjekur Premium

Prodhohet duke zgjedhur me kujdes pjesën më të mirë të kofshës së derrit. Shija e saj jashtëzakonisht delikate rezulton nga një ekuilibër të përsosur midis pjesëve më të yndyrshme dhe atyre më muskuloze.

Metoda e përgatitjes dhe shërbimit:

Konsumohet e ftohtë, prerë në feta të holla.

Shih kombinimet

Proshutë e Pjekur Premium

Kombinimet

Provojeni të gatuar me copa të vogla me Fettuccine Alfredo dhe Bizele. Shoqërojeni me verë me një Moscato të thatë. Provojeni me feta te prera hollë për të krijuar një pjatë antipaste të sofistikuar.

  • PASTA
  • BIZELE
  • VERË

Produkte të ngjajshme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri i zgjedhur, stabilizues i kripës natyrore dhe erëzave, antioksidantë, konservues.