Proshutë Viçi Home -> Produktet -> Proshuta & Arrosto -> Proshutë Viçi

Proshutë Viçi

Përgatitur duke përdorur vetëm pjesët më të mira të kofshës së Viçit. Ky proçes rezulton në një proshutë shumë uniforme, të butë dhe me një shije karakteristike.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes

Konsumohet i ftohtë, prerë në feta të holla.

Shih kombinimet

Proshutë Vici

Kombinimet

Përdoreni në sanduiçe ose mbi pica.

  • SANDUIÇ
  • PICA

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish Viçi i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.