Proshutë me Fileto Pule Home -> Produktet -> Proshuta & Arrosto -> Proshutë me Fileto Pule

Proshutë me Fileto Pule

Proshutë e bërë vetëm nga pjesët e bardha të gjoksit të pulës, dietike dhe me pak yndyrë. Karakterizohet nga një strukturë uniforme dhe e butë dhe një shije tepër delikate.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes

Konsumohet e ftohtë, prerë në feta të holla.

Shih kombinimet

Proshutë me Fileto Pule

Kombinimet

Serviret si një antipaste delikate, ose shoqërohet me një fetë bukë dhe sallatë pēr një vakt të lehtë e të shëndetshëm.

  • ANTIPASTO
  • BUKË
  • SALLATË

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mishi i bardhë i gjoksit të pulës, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.