Proshutë Kofshe e Tymosur Home -> Produktet -> Proshuta & Arrosto -> Proshutë Kofshe e Tymosur

Proshutë Kofshe e Tymosur

Prodhohet me pjesë të seleksionuara të mishit të derrit dhe më pas aromatizohet me tymin nga druri i ahut. Kjo i jep proshutës një shije të sofistikuar dhe e bën atë të përshtatshme për tu shtuar si përbërës në shumë lloje gatimi.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes

Konsumohet e ftohtë, prerë në feta të holla.

Shih kombinimet

Proshutë Kofshe e Tymosur

Kombinimet

Gatuajeni të prerë në copëza te vogla me qepë, bizele dhe panna për të bërë një salcë aromatike dhe të shijshme për pasta. Serviret gjithashtu si një antipastë e lehtë dhe shkon përsosmërisht me verë të kuqe.

  • BIZELE
  • PASTA
  • VERË E KUQE

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri i zgjedhur, stabilizues i kripës natyrore dhe erëzave, antioksidantë, konservues.