Proshuta & Arrosto

Sekreti për proshuta dhe arrosto të pjekur të cilësisë së lartë fillon nga përzgjedhja e pjesëve më të mira të mishit. Zbuloni të gjithe këtë gamë produkesh:
me shije intensive ose delikate, të fortë apo të ëmbël , ideale për çdo preferencë.