Arrosto Pule Home -> Produktet -> Proshuta & Arrosto -> Arrosto Pule

Arrosto Pule

Metoda e pjekes së arrostos e lejon atë të absorbojë mirë aroma si rozmarinën i përforucuar shijen.

Metoda e përgatitjes

Konsumohet i ftohtë, prerë në feta të holla.

Shih kombinimet

Arrosto Pule

Kombinimet

Procvojeni prerë hollë në një pjatë të lehtë antipaste shoqëruar me një sallatë dhe verë të kuqe.

  • ANTIPASTO
  • SALLATË
  • VERË E KUQE
  • SANDUIÇ

Produkte të ngjajshme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Fileto pule, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.