Kabanoz Home -> Produktet -> Würstels -> Kabanoz

Kabanoz

Nga gama e wurstela-ve të gatuar, ky sallam është pak më i tymosur dhe i thatë, duke i dhënë një shije më intensive mbas pjekjes.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes

Kabanozi mund te shijohet siç është, por aroma karakteristike ndihet vetëm po të piqet lehtë.

Shih kombinimet

Kombinimet

BIRRE, PATATE TË SKUQURA, DJATHRA

  • BIRRE
  • PATATE TË SKUQURA
  • DJATHRA

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri dhe viçi i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.