Proshutë Crudo Home -> Produktet -> Sallame Crudo -> Proshutë Crudo

Proshutë Crudo

Një proshutë italiane e stazhionuar 12 muaj që zakonisht konsumohet në feta të holla. Shkon mirë me çdo lloj vakti, i ëmbël dhe i këndshëm.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes

Ftohtë, prerë në feta hollë.

Shih kombinimet

Proshutë Crudo

Kombinimet

Pjepër i freskët i prerë, fiq, Mozzarella dhe shoqeruar me verën tuaj të preferuar të bardhë apo të kuqe për një antipastë të bukur italiane.

  • PJEPËR
  • FIQ
  • MOCARELA
  • VERË

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri i zgjedhur, stabilizues i kripës natyrore dhe erëzave, antioksidantë, konservues.