Napoli Pikant CRUDO Home -> Produktet -> Sallame Crudo -> Napoli Pikant CRUDO

Napoli Pikant CRUDO

Ky tipik i traditës së Napolit është i përgatitur me mish derri, chilli dhe erëza për të krijuar një harmoni të përsosur të aromave dhe shijeve..The rezultat është e
kuqe të ndritshme feta me një shije të fortë dhe të nxehtë.

Metoda od përgatitja dhe shërbimi

Ftohtë, feta thinly.

Shih kombinimet

NAPOLI PIKANT CRUDO

Kombinimet

Shijen e saj e bën atë një rostiçeri të madh për të palosur me një shumëllojshmëri të verërave, djathrave dhe përtej.

  • VERË
  • DJATHË

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri dhe viçi i përzgjedhur, kripë dhe erëza natyrore, stabilizues, antioksidantë, konservues.