Milano Crudo Home -> Produktet -> Sallame Crudo -> Milano Crudo

Milano Crudo

Ky sallam crudo i takon traditës së Milanos. Bërë me mish cilëror derri dhe që kalon një proçes tharje. Fetat janë kompakte dhe të karakterizuara nga një aromë e ëmbël dhe delikate, e intensifikuar nga harmonia e erëzave.

Mënyrat e përdorimit dhe servirjes

Konsumohet i ftohtë, në feta të prera hollë.

Shih kombinimet

MILANO CRUDO

Kombinimet

Formon një antipastë italiane interesante po të shoqërohet me djathë havarti, me fruta të freskëta si dardha…., dhe një verë si barbaresco apo barolo.

  • DJATHË
  • DARDHA
  • VERË

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri i zgjedhur, stabilizues i kripës natyrore dhe erëzave, antioksidantë, konservues.