Cacciatorino Home -> Produktet -> Sallame Crudo -> Cacciatorino

Cacciatorino

Ky sallam i vogël i detyrohet emrit të tij në zakonin e vjetër të gjuetarëve për të sjellë një sallam të vogël me ta ndërsa jashtë gjuetisë (cacciatore do të thotë gjuetar në italisht). I njohur mirë dhe vlerësuar në të gjithë Itali. Prerë prerë aromatik e saj delikate, me një aromë të pasur dhe të guximshme

Metoda e përgatitjes dhe shërbimit

Ftohtë, feta hollë.

Shih kombinimet

CACCIATORINO

Kombinimet

Parmigiano Reggiano, bukë të çrregullt, të ftohtë Ale ose Pinot Grigio.

  • PARMIGIANO
  • BUKË
  • BIRRË
  • VERË

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri dhe viçi i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, antioksidantë, konservues.