Salamini Home -> Produktet -> Sallame Crudo -> Salamini

Salamini

Këto salamikë të gatshëm për të ngrënë, të kafshuar janë të përkryer për snacking, udhëtim ose një shtojcë të shpejtë dhe të lehtë në çdo pjatë. Nuk ka nevojë të zhvishem, thjesht hapni paketën dhe kënaquni. Fun dhe mënyra e shijshme për të ngrënë sallam.

Metoda e përgatitjes dhe shërbimit

Gati-për-ngrënë

Shih kombinimet

SALAMINI

Kombinimet

Djathë dhe ullinj

  • DJATHË
  • ULLINJ

Produkte të ngjajshme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri i zgjedhur, stabilizues i kripës natyrore dhe erëzave, antioksidantë, konservues.