Hungarez Crudo Home -> Produktet -> Sallame Crudo -> Hungarez Crudo

Hungarez Crudo

Kjo recetë tradicionale hungareze (e futur në Itali gjatë sundimit austro-hungarez) ofron një sallam ekstra-gjobë të grirë. Shije e saj delikate është rritur nga një aluzion smokey.

Metoda e përgatitjes dhe shërbimit

Ftohtë, feta hollë.

Shih kombinimet

Hungarez Crudo

Kombinimet

Verë dhe djathrave të verdhë.

  • VERË
  • DJATHË I VERDHË

Produkte të ngjashme

Shih të ngjajshme

Përbërësit

Mish derri i zgjedhur, stabilizues i kripës natyrore dhe erëzave, antioksidantë, konservues.